Hirdetés

Sundance Film Festival 2011 - Holnap rajtol!

|

Január 20 és 30 között kerül megrendezésre a minden évben tömegeket vonzó Sundance Film Festival, amelyet a tíz napos időtartam alatt mi is sokszor megemlítünk majd, hiszen folyamatosan hírezni fogok róla.

Hirdetés

Volt korábban egy szavazás, amiben arról kérdeztünk titeket, hogy kövessük-e figyelemmel a valóban érdekesnek tűnó fesztivált, és elsöprő többséggel válaszoltatok igennel, így nem mehetünk el szó nélkül a rendezvény mellett, sőt! Január 20 és 30 között ha Sundance 2011-el kezdődő híreket láttok, az mind a fesztiválra vonatkozik. Oldalt a boxban továbbá szemmel tarthatjátok, hogy miket írtunk Sundance 2011 kifejezés alatt, és ez sem piskóta. Tartsatok velünk ti is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.