Hirdetés

Sundance Film Festival 2012 - A teljes felhozatal

|

Január 19 és 29 között tartják meg a 2012-es Sundance Film Festival-t, amelyen ismét színvonalas alkotások képviseltetik magukat a szakma és a közönség előtt.

Hirdetés

A tavalyihoz hasonlóan idén is megrendezésre kerül a Sundance Film Festival: egészen pontosan 23 film kerül bemutatásra, közöttük - az előzetes jelek alapján - igazán várós alkotásokkal is. A rendezvény ráadásul ismét sztárvendégekkel büszkélkedhet, Spike Lee, Robert De Niro, Richard Gere, Joseph Gordon-Levitt, Susan Sarandon és Bruce Willis is képviselteti magát a nagybetűs eseményen. A tovább mögött a teljes listát és néhány infót olvashatsz a filmekről.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.