Hirdetés

Super 8: gyengéd érzelmek és cinizmusmentes terror

|

Könyörtelennek és cinikusnak tartja a mai horrorfilmeket J. J. Abrams rendező (Star Trek), ezért nyúlt vissza a hetvenes évek stílusához Super 8 című filmjében.

Hirdetés

Nem tagadja, hogy Steven Spielberget tartja a mesterének, aki egyébként a film producere. „Az ő moziján nőttem fel, de ez nem azt jelenti, hogy csak lemásolnám a filmjeit – mondja Abrams. – Megvan a magam hozzáadott értéke, de ezt majd úgyis a nézők döntik el. A Super 8-ban egy idegen lény vagy mutáns – nem árulom el, melyik – tart rettegésben egy kisvárost, de ezzel a sztorival nem az volt a célom, hogy minél több vért és leszakadt végtagot mutassak. Akármilyen furán is hangzik, a cinizmusmentes terrort arra használom, hogy gyengéd érzelmeket ábrázoljak vele anélkül, hogy átmennék negédesbe. A szörny grasszálása ugyanis összekovácsolja a helyi közösséget, és olyan tulajdonságokat fedeznek fel magukban, amilyenekről addig nem is tudtak.” /Uip Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.