Hirdetés

Superfast - Nálunk is mozikba kerül a Halálos iramban-paródia

|

Hirdetés

A Bazi nagy film, a Horrora akadva és a Csajozós film alkotóinak (Jason Friedberg és Aaron Seltzer) újabb paródiája, a Superfast hazánkban is megjelenik, méghozzá egyenesen a vásznon láthatjátok majd "Haláli iramban" alcímmel. A következőkben a Freeman Film közleményét olvashatjátok a hazai kiadásról: "Indul a menet, ahol dögös cicamicák, felturbózott verdák és egy brutálisan agyament csapat pörgeti a kerekeket. Vin Serento kemény fickó, akinek dagadó izmokért és jó dumákért nem kell a szomszédba menni. Ő az illegális utcai versenyek királya, aki mindent tud a kocsikról és arról is, hogy a menő filmekbe mindenképp kell egy cool ázsiai csávó, egy modellből lett színésznő és persze egy híres rapper. A bandához a beépített zsaru, Lucas White is csatlakozik, aki szintén nem kispályás, egyszarvúval kimázolt autója a bizonyíték rá, hogy méltó Vin csapatához."

SF_B1_online
"És mivel adrenalinból sosem elég, a halálosan vakmerő bandatagok fejükbe veszik, hogy keresztbe tesznek az alvilági Juan Carlos de la Solnak, aki a helyi Taco Bellben rejtegeti piszkos pénzét. Tervük legalább olyan merész, mint fondüzni egy száguldó verdában. Ha nem jutnak hozzá a zsákmányhoz, akkor nincs más választás: az egész csehót el kell vontatni a pénzzel együtt. Hogy mi sül ki ebből? Oltári nagy szívás." A Superfast - Haláli iramban június 18-án mutatkozik be, a jövő héten érkezik a szinkronos trailer is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.