Hirdetés

Lex Luthor bemutatkozik a Supergirl 4. évadában

|

Klasszikus gonosztevő teszi hamarosan tiszteletét.

Hirdetés

Számos utalást követően a Supergirl múlt héten indult negyedik évada teljes valójában is bemutatja Superman ikonikus ellenfelét, Lex Luthort. A népszerű karakter visszatérő szerepben csatlakozik valamikor a sorozat idei szezonjához, de tekintettel arra, hogy egyelőre várat magára a hivatalos színészbejelentés, az idei Arrowverzum crossoverben még biztosan nem lesz jelen.

Hirdetés

Robert Rovner és Jessica Queller ügyvezető producerek nagy lelkesedéssel nyilatkoztak terveikről a szóban forgó hír bejelentésekor: 

"Nagyon izgatottak vagyunk, amiért bemutathatjuk a Supergirlben Lex Luthort, és beleszőhetjük őt az évad történetébe. Már a kezdetektől fogva beszélgetünk a karakterről, szóval rendkívül örülünk neki, hogy végre megérkezhet. Lex komolyan felrázza majd a dolgokat National City-ben, és nemcsak Supergirllel, de a testvérével, Lena Luthorral is összetűzésbe kerül."

Idén Luthor mellett egy másik jelentős képregénykaraktert is bevezetnek a CW szuperhősös világába Superman történelméből, ugyanis a decemberben esedékes Elseworlds esemény során Elizabeth Tulloch fogja megformálni a Daily Planet riporterét, Lois Lane-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.