Hirdetés

Íme az első kép Supergirl új jelmezéről a sorozatban

|

Vadonatúj szerelésben látható Melissa Benoist karaktere.

Hirdetés

Az Arrowverzum többi címével egyetemben (köztük a nemsokára az utolsó epizódjaival érkező Zöld Íjásszal) már a Supergirl soron következő évada is kamerák elé állt, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő San Diego Comic-Conon a készítő- és szereplőgárda megoszthassa az első részleteket a folytatásról. Az Acéllány karakterét megformáló Melissa Benoist azonban nem várta meg a rendezvényt, hogy lerántsa a leplet újdonsült jelmezéről, amiben az ötödik évadban üldözi majd a bűnt.

Hirdetés

A legnagyobb különbséget egyértelműen az jelenti, hogy a jellegzetes szoknyát egy nadrág váltotta fel, amit mind a színésznő, mind a showrunnerek régóta meg akartak lépni. Benoist az Entertainment Weeklynek magyarázta el, miért döntöttek egy új szerkó mellett:

"Valójában már az első évad óta beszélgetünk a nadrágról. Akármikor felbukkant egy író a forgatáson Vancouverben a hideg, fagyos időben, megkérdeztem tőlük, hogy »Srácok, kérlek, nem hordhatnék harisnyát?« Imádom Kara régi jelmezét, és nem is ragaszkodtam annyira a megváltoztatásához, elvégre nagyon illett hozzá. Egészen mostanáig így éreztem. Most már ideje volt előrukkolnunk valamivel."

A készítők elmondása szerint mindössze a megfelelő pillanatra vártak a kosztümcserét illetően, amire jó alkalom volt a két évad közötti néhány hónapos szünet. Egyébként szintén nemrég tudhattuk meg, miszerint a nadrág mellett már azért is különleges lesz az idei szezon Melissa Benoist számára, mert most először rendezőként is kipróbálhatja magát. Erre a 17. epizódnál fog sor kerülni, amit a The CW menetrendjét ismerve a Supergirl-rajongók minden bizonnyal jövőre láthatnak majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

👖!!!! @supergirlcw 📸 @katierosereptar

Melissa Benoist (@melissabenoist) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.