Hirdetés

Supergirl előzetes - Egy hős fog felemelkedni

|

Hirdetés

Ugye kemény idők járnak a nőkre Hollywoodban, legalábbis egy tanulmány szerint nem olyan jó, mint ahogy azt sokan hiszik. Viszont a tévé a valódi lehetőségek hazája, itt mindent szabad (már a ha a kábelcsatornákat is belevesszük persze), szóval egy női szuperhősös filmnek is itt van igazán értelme. A Supergirl az első bátor jelentkező, ami azért nem lesz annyira modern, hogy sötét és véresen komoly legyen, de kellemes kikapcsolódás ígéretét hozza magával. Érkezett is egy új előzetes, ami a hős születésére koncentrál. https://www.youtube.com/watch?v=jAShpYCo8KQ Nem elfelejteni, hogy ez a sorozat nem ugyanazon a csatornán fog futni, mint az Arrow-Flash-Legends of Tomorrow trió, így nem lesz átjárás, de még említés sem, csak a szünetekben fogják reklámozni a másikat. Premier szeptember 11-én, itt lehet megnézni a hosszú történet mesélős előzetest, itt pedig a pilotról írt cikkünket olvashatjátok el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.