Hirdetés

Supergirl - Előzetesen az első szezon

|

Hirdetés

A héten robbant be a televíziók világába a CBS új, szuperhősös sorozata, a Supergirl, melyet mostantól minden hétfő este követhet az, akit érdekel Superman unokatestvérének, Kara Zor-El-nek (Melissa Benoist) a kalandjai. Annak érdekében, hogy a nézők egy kis ízelítőt kaphassanak arról, mit is várhatnak majd ettől az első etaptól, a csatorna kiadott egy új előzetest, melyben jó pár új szereplő, és gonosz feltűnését láthatjuk, mint például Reactron (Chris Browning), Vartox (Owain Yeoman), Red Tornado (Iddo Goldberg) vagy épp Alura Zor-El/Astra (Laura Benanti). Az új Supergirl trailert és a hivatalos szinopszist alább tekinthetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=EFpS4kpMOOk A Supergirl egy akció-kaland dráma sorozat, melynek főszereplője a DC Comics-ból ismert Kara Zor-El, Superman (Kal-El) unokatestvére, aki 12 évig titokban tartotta erejét, most úgy dönt, hogy végre felhagy a rejtőzködéssel, felhasználja emberfeletti képességeit, és azzá a hőssé válik, akinek mindig is kellett lennie. A tizenkét éves Kara megszökött a halálra ítélt Krypton bolygóról a szülei segítségével ugyanabban az időben, mikor a csecsemő Kal-El. A Danvers családnál nevelkedett a Földön, ahol meg kellett tanulnia eltitkolni hihetetlen képességeit annak érdekében, hogy személyazonosságát titokban tartsa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.