Hirdetés

Supergirl is szögre akasztja a köpenyét

|

A zöld íjász után újabb szuperhősös sorozat vesz búcsút az Arrowverzum kötelékében.

Hirdetés

Miután több portál is hírül adta, a CW hivatalosan megerősítésére sem kellett sokat várni azzal kapcsolatban, hogy lezárul a Superman unokatestvéréről, azaz Supergirlről szóló sorozat, ami Amerikában már a hatodik és ezzel egyben utolsó évadára készül.

Hirdetés

A Supergirl lesz a második szuperhősös széria az Arrowverzum kötelékében, ami A zöld íjász után búcsút vesz a közönségétől, noha nem tudni pontosan, hogy a csatorna önszántából kaszálta a sorozatot, vagy kreatív döntés volt ezen a ponton lezárni Kara Danvers történetét. Bárhol is legyen az igazság, a CW többi szuperhőséhez hasonlóan a Supergirl is hullámzó színvonalat hozott az elmúlt években, hiszen néhol ügyesen hozta össze az aktuálpolitikai mondanivalókat a szuperhősös jellegével, máskor viszont önismétlés töltötte ki a részeket.

A címszereplőt megformáló Melissa Benoist a közleményében megpróbálta szavakba önteni, megtiszteltetésnek veszi, hogy eljátszhatta ezt az ikonikus karaktert, és hogy hatalmas öröm volt megtapasztalni, mennyi kislányt inspirált karaktere szerte a világon. A Supergirl összesen húsz részesre tervezett záróévadát még ebben a hónapban elkezdik forgatni, és ahogyan már korábban kiderült, valamikor a 2021-es midseasonben veszi kezdetét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

To say it has been an honor portraying this iconic character would be a massive understatement. Seeing the incredible impact the show has had on young girls around the world has always left me humbled and speechless. She’s had that impact on me, too. She’s taught me strength I didn’t know I had, to find hope in the darkest of places, and that we are stronger when we’re united. What she stands for pushes all of us to be better. She has changed my life for the better, and I’m forever grateful. I’m so excited that we get to plan our conclusion to this amazing journey, and I cannot wait for you to see what we have in store. I promise we’re going to make it one helluva final season. ♥️ el mayarah 💪 @supergirlcw

Melissa Benoist (@melissabenoist) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.