Hirdetés

Megvan Superman alakítója a Supergirl második évadában

|

Gazdára talált az Acélember szerepe a Supergirl második szezonjában.

Hirdetés

Superman eléggé kerülte a rivaldafényt a Supergirl első évadában, de említés szintjén, vagy sziluett formájában rendre felbukkant. Azt már tudni lehet, hogy a második szezonban teljes testi valójában fel fog bukkanni és nagyobb szerephez jut, amelyben vélhetően közrejátszik, a DC Tv-s Univerzuma (The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow és most már a Supergirl) közti átjárás is, amelyből az Acélember most már egyértelműen kihagyhatatlan. Mostanra pedig megtalálták a legendás karakter újabb megformálóját.

Hirdetés

A rajongókat viszont ki kell ábrándítanunk, ugyanis nem Tom Welling fogja magára ölteni a piros köpönyeget, Brandon Routh pedig evidens módon nem játszik. A nyertes a Teen Wolf - Farkasbőrben Derek Hale-je, Tyler Hoechlin lett, akinek az MTV sorozata mellett a leghíresebb szerepe Sam Mendes A kárhozat útjában nyújtott alakítása volt Tom Hanks fiaként (azóta kicsit kikupálódott). 

Superman megjelenésével emelkedhetnek a tétek, még több ismert karakter bukkanhat fel a kisképernyőn, hiszen a Marvellel ellentétben nekik nem kell összehangolni a TV-s és a mozis világot. A kérdés az, hogy az egyre terebélyesebb univerzum mennyire tesz jót a minőségnek és ama grandiózus crossover nem hat e majd olcsónak? Valamnt hogy a közönség mennyire fogadja el egy ennyire emblematikus szerepben Hoechlint. Ti elégedettek vagytok vele?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.