Hirdetés

Superior - DiCaprio Mark Millar képregényében?

|

Leonardo DiCaprio a nagy filmszakma egyik legfurcsább bogara, hiszen akkora változáson ment keresztül pár év alatt, amitől a "kis nyálas valaki"-ből átment "DiCaprio? Akkor bekéne rá ülni" kategóriába.

Hirdetés

Mark Millar nem utolsó képregényes a szakmában (Kick-Ass, Wanted), és jelenleg is dolgozik egy megfilmesítésén, de a fáma most a Superior című alkotásáról szól, amelyet szintén vászonon szeretne viszont látni, és az is kiderült minap, hogy kivel az élen. Ugyanis, Millar azt csiperegte, hogy 2010 legnépszerűbb színészét szeretné főszereplőnek, az pedig idén a felmérések szerint DiCaprio volt, és az úriember érdeklődését a Superior iránt pleykák is megerősítették. A sztori középpontjában egy sclerosis multiplexben szenvedő fiú áll, akinek egy kívánsága beteljesedik, és álmaiban szuperhős lesz. Újabb "szuperhős" film születik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.