Hirdetés

Superman elszabadul - Hamarosan DVD-n a DC rajzfilmje

|

Május nyolcadikán megjelenik a DC Comcis legújabb, egész estés rajzfilmje, amelyben ismét Superman vállát nyomja milliók sorsa.

Hirdetés

Hivatalos sztori: "Egy megállíthatatlan android a láthatáron. Egy rejtélyes tűzgolyó, amely a Föld felé száguld. Egy vakmerő és gyönyörű újságírónő, akit semmi sem állíthat meg, hogy kiderítse az igazságot. Csak egy újabb szokványos nap ez a hős Acélember életében... ám ezúttal - ha tetszik neki, ha nem - kiszámíthatatlan unokatestvére, Supergirl is mellette van. A kőkemény kaland akkor kezdődik, amikor Superman tudomást szerez a Brainiac nevű kegyetlen teremtményről, aki elfoglalta és összezsugorította Kripton fővárosát, Kandort. Supermannek feltett szándéka, hogy felszabadítja a megszállt metropoliszt, és megóvja szülőbolygóját Brainiac növekvő hatalmától, ezért szembeszáll eddigi legveszedelmesebb ellenségével a DC Universe egész estés rajzfilmjében, amely a letehetetlen képregény-minisorozat alapján készült." A Superman elszabadul DVD megjelenésének részleteiért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.