Hirdetés

Superman folytatás csak 2020 után?

|

Hirdetés

A Warner még tavaly októberben jelentette be terveit a DC szuperhősök filmadaptációjával kapcsolatban, ám Az Acélember folytatása nem szerepelt a tervek között. Superman legközelebb a jövőre érkező Batman v Superman: Dawn of Justice-ban tűnik majd fel, később pedig a Justice League első és második felvonásában. A rajongók kíváncsiak arra, hogy Ben Affleck jelenléte mellett mekkora szerep jut majd Henry Cavillnek. Cavill az Entertainment Weekly-nek megerősítette az eddig elhangzottakat:

"Ez nem a Superman folytatása. Inkább Batman bemutatása, a Justice League felvezetése, és annak a világnak a kibővítése, amit az Acélemberben megalkottunk."
A Warner Bros./DC Comics filmtervek 2020-ig tartanak, a stúdió 2016 és 2020 között évente két filmet tervez kiadni. Ez a rendszer nem hagy sok helyet a be nem jelentett folytatásra, de Henry Cavill biztos abban, hogy rengeteg idő van még Superman kalandjaira, ami megtörténik, ha összeáll ez a kibővített univerzum.
"Rengeteg idő van még Superman kibontakozására. Nehezen bemutatható karakter. Az emberek jobb szeretik a sötét igazságosztót. Szerintem könnyebben azonosulnak vele, mint a félistennel, akit nem igazán értenek. Ha megvan a kibővített univerzum, akkor jobban beleáshatjuk magunkat Superman karakterébe és remélhetőleg több történetet mesélhetünk el."
Még nem tudni, hogy a Warner Bros. dolgozik-e egyáltalán Az Acélember folytatásán, vagy, hogy, Zack Snyder és David S. Goyer visszatérnek-e a második részhez. Szerintetek Supermannek meg kellene kapnia a folytatását 2020-ig? Vagy várnátok addig, amíg a DC filmes univerzum kibontakozik? Ha a következő rész 2021-ben érkezne, Henry Cavill még mindig 37 éves lenne, közel sem annyi, mint Ben Affleck, aki jelenleg 42 éves.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.