Hirdetés

Superman: Man of Steel - A hivatalos logó

|

Christopher Nolan és Zack Snyder mindent elkövet, hogy összedugva okos és tehetséges kis fejüket egy minőségi és az acélember hírnevéhez valóban méltó filmet tegyenek elénk az asztalra.

Hirdetés

A kép kattintásra megnő!

Az igyekezetük olyan egyszerű kis dolgokon is érződik, mint egy hivatalos logó, melyet a Warner Bros. bocsájtott útjára minap és amely ízlésesre sikerült és valahogy megmagyarázhatatlanul passzol Snyder és Nolan stílusához. A szimplán Man of Steel-re keresztelt Superman film 2013. június 14.-én debütál világszerte olyan színészekkel, mint a főszereplő Henry Cavill és Amy Adams, vagy éppen a mellékszereplők, mint Michael Shannon, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne, Russell Crowe és Antje Traue. Kedvenc acélemberünknek ezúttal Zod tábornokkal kell összeakasztania köpenyét, hogy megmentse az emberiséget végzetétől. Vajon mennyire várjuk az előzetest?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.