Hirdetés

Superman: Man of Steel - A hivatalos sztori

|

A Warner Bros. kiadta azt a szöveget, amire mindannyian vártunk: végre megtudhatjuk, hogy a Zack Snyder és Christopher Nolan elképzelésében megszületett új Superman milyen is lesz.

Hirdetés

A Superman: Man of Steel során az acélember kialakulásának útját követhetjük végig, azt az időszakot, mikor Clark Kent-ből egy bolygó hőse lesz. Valahogy így alakul majd: "A szuperhősök csarnokában Superman minden idők legnépszerűbb figurája. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavil) fiatal, huszonéves újságíró létére olyan képességekkel bír, amiről más álmodni sem merne, éppen ezért érzi idegennek, betolakodónak magát az emberek között. Clark még fiatalon került a Krypton bolygóról a Föld planétára és nem érti, hogy milyen sorsot szántak neki, miért küldték pont ide. Az őt örökbe fogadó pár, Martha (Diane Lane) és Jonathan Kent (Kevin Costner) megtanítja a fiatal Superman-nek, hogy a képességei nem hatalmazzák fel bármilyen cselekedetre és minden döntését kétszer is meg kell fontolnia, mert szörnyű következményekkel járhatnak. Kal-El nem gondolkozhat túl sokat a dolgokon, ugyanis megtámadja a Földet Zod generális (Michael Shannon) és csapata. Ha Clark azt akarja, hogy a lakosság és szerettei élve megússzák az összecsapást, nem elég csak harcolnia velük, hősnek, reményhozónak kell lennie a szemükben. Meg kell tanulnia, hogy legyen Superman!" A hivatalos premier: 2013. június 14.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.