Hirdetés

Superman: Man of Steel - Író-csere

|

Kezdetben mindenki kedvenc írója, a valóban profi David S. Goyer körmölte a forgatókönyvet a Superman: Man of Steel-hez, ám a kötelesség elszólította és mást kellett keríteni a helyére...

Hirdetés

A holló 2, a Penge 1-2-3, a Batman: Kezdődik, a Sötét Lovag, a The Dark Knight Rises, a Hipervándor és a Szellemlovas 2 forgatókönyvének szerzője, David S. Goyer csak a Man of Steel irományainak nagy részét tudta elvállalni és teljesíteni, ugyanis felfogadták időközben a Godzilla projekt élére, ezért távoznia kellett a munka befejezése előtt. Ne csüggedjünk azonban, hiszen Zack Snyder és Christopher Nolan már kerített is a maradék munkára másik úriembert, akit konkrétan Kurt Johnstad-nak hívnak és a 300 forgatókönyvét hozta össze. Reméljük az idei Comic-Con-on többet is megtudunk Superman barátunkról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.