Hirdetés

Superman: Man of Steel - Kamion felnyársalva

|

Egyenesen a Superman: Man of Steel forgatásáról érkezett egy több, mint érdekes fotó, amin egy bazi nagy kamion van felnyársalva pár olyan farönkre, amit valószínűleg saját maga szállított.

Hirdetés

Zack Snyder épp úgy szeretné újragondolni kedvenc szuperhősét, mint anno Christopher Nolan tette Batman-nel, aki mellesleg produceri szerepkörében segít a rendezőnek tökélyre vinni tervét. A Man of Steel forgatása javában zajlik, a casting híreket azonban váltották a helyszínről érkező fotók, melyek közül a legújabbat mutatom meg nektek: egy felnyársalt kamiont. A Superman: Man of Steel David S. Goyer forgatókönyve alapján 2013. június 14-én várható Henry Cavill, Amy Adams, Kevin Costner, Laurence Fishburne, Antje Traue és Russell Crowe alakításaival.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.