Hirdetés

Superman: Man of Steel - Logó háttérképként

|

A legutóbb kiadott hivatalos emblémát a stúdió megfejelte egy háttérképpel, melyen - meglepő módon - szintén a hivatalos logó tekinthető meg. Megvan az új hátterem...

Hirdetés

A Man of Steel címre keresztelt Superman-filmben Henry Cavill alakíthatja az acélembert, melynek hírnevéért és bemutatkozásának minőségéért Zack Snyder és Christopher Nolan felel, rossz már nem sülhet ki a dologból. A stúdió érthető módon még nem kezdte meg az agresszív marketinghadjáratot, hiszen a Man of Steel premierje 2013. június 14. a tengerentúlon, szóval van még idejük zsonglőrködni a hivatalos anyagokkal. A továbbiakban letölthető a teljes háttérkép.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.