Hirdetés

Superman: Man of Steel - Mégsincs meg Lex Luthor

|

Már két híres Lex Luthor megformálót is ismerünk: Michael Rosenbaum és Kevin Spacey mellett ki lehet az, aki a Zack Snyder féle Man of Steel-ben magáénak tudhatja Superman nemezisét?

Hirdetés

Egyre-másra szállingóznak a nevek a Zack Snyder rendezte és Christopher Nolan istápolra Man of Steel stábjába, de egy Metallo pletykán kívül szinte semmit sem tudunk arról, hogy ki lesz Superman fő ellenfele. Micel reboot-ról van szó adja magát a dolog, hogy Lex Luthor-ral kell szembenéznie az acélembernek és mint abszolút rajongó magam is ezen felállást tartom a legjobb ötletnek. Michael Rosenbaum (Smallville) és Kevin Spacey (Superman visszatér) mellett sokan úgy hitték, hogy a frissen felvett Christopher Meloni alakítja majd Superman nemezisét, de a NY Mag újság egyértelműen cáfolta ezt és megszellőztették a hírt, miszerint a színész Lois Lane tábornok édesapját adja majd a vásznon. Ha valóban így van, akkor ki lesz Lex Luthor és lesz-e egyáltalán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.