Hirdetés

Superman: Man of Steel - Rajongói kép

|

Létezik olyan grafikai dolog a világon, amit egy jó szakember ne tudna megoldani photoshop és némi idő segítségével? A rajongók tűkön ülve várják a Man of Steel első anyagait így készítettek is egyet előlegbe.

Hirdetés

A képen szereplő Henry Cavill és Amy Adams pozíciója, a szoba elrendezése ismerős lehet a Smallville kedvelőinek is, ugyanis egy ismert fotót dolgoztak át hozzáértő kezek, amin Tom Weilling és Erica Durance feszített mint Clark és Lois. Az anyagot manipulálva a fenti minőségi rajongói megmozdulást kaptuk, ami első blikkre akár hivatalosnak is tűnhet, de nem az! A Superman: Man of Steel promóciójára még várni kell, a megjelenés pedig 2012 decembere. A rendező a zseniális Zack Snyder, Superman szerepében Henry Cavill-t láthatjuk, Lois Lane Amy Adams lesz, a két ellenfél pedig Zod (alias Michael Shannon) valamint Faora (alias Antje Traue). A továbbiakban megtekinthetitek az eredeti képet is...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.