Hirdetés

Superman: Man of Steel - Russell Crowe lehet Jor-El

|

Több úriember neve is felmerült Superman biológiai édesapja, Jor-El szerepére a Warner Bros. által konferált Zack Snyder és Christopher Nolan produkcióba, a Man of Steel-be.

Hirdetés

Mint említettem volt, több név is keringett a készítők kis fejecskéjében Jor-El-t illetően, leginkább Sean Penn, Clive Owen és Russell Crowe volt versenyben. Ha engem kérdeztek a Warner Bros. remekül döntött Crowe urat illetően, szerintem nagyszerűen alakítja majd Superman, azaz Kal-El valódi édesapját. David Goyer szkriptjét eddig olyan nevekkel töltötte meg Zack Snyder rendező és Christopher Nolan producer, mint Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner (Jonathan Kent), Diane Lane (Martha Kent), Michael Shannon (Zod tábornok) és Antje Traue (Faora).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.