Hirdetés

Superman: Man of Steel - Túltesz A sötét lovagon?

|

Dylan Sprayberry alakítja Zack Snyder filmjében a fiatal Supermant és egy interjúban megosztott néhány érdekes dolgot a Man of Steel atmoszféráját illetően.

Hirdetés

Dylan Sprayberry szerepelt már a 2009-es Vén csontokban, de azzal mindannyian egyetérthetünk, hogy inkább a Man of Steel fogja meghozni neki a várva várt sikert és ismeretséget. A fiú (aki a 13 éves Supermant fogja alakítani) egy interjúban elárulta, hogy Zack Snyder túl akar tenni A sötét lovag nyomasztó, feszültséggel teli légkörén is és hozzá hasonlóan a lehető legrealisztikusabban mutatná be az acélember történetét. Superman nem az a tipikus amerikai hős lesz, akire mindenki számít a név hallatán, sokkalta inkább fog szenvedni, szeretni, rengeteg gonddal küzd majd, egyszóval sokkal érzelmesebb lesz az elődeinél. Christopher Nolan producerként való jelenléte tehát nem volt hiábavaló, hiszen hatása egyértelműen látszódik Snyder munkáján, gondolkodásán. Remélhetőleg a Batman után Superman hírneve is a régi lesz és Snyder egyedi meglátásaival, valamint Nolan utánozhatatlan stílusával és tapasztalatával örökbecsű mozit kapunk 2013. június 14-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.