Hirdetés

Superman reboot - Megvan az új acélember?

|

A Warner Bros. azt tervezi, hogy júniusban megkezdik a Superman: Man of Steel forgatási munkálatait, de még mindig nincs hír a casting-ról, nem tudjuk ki bújik a nagy S jelmezbe.

Hirdetés

Nemrég a True Blood sztárja, Joe Manganiello azt nyilatkozta, hogy nem ő szerepel majd benne, de a LA Times most azt állítja, hogy nagyon is ő a kiválasztott. Az újság azt írta saját twitterén egy bejegyzésben, hogy Manganiello változtatott az álláspontján és legutóbbi mondanivalójában már nem cáfolt, csak terelte a témát: "Ez nem igazán rajtam múlik" - magyarázta. "Imádom Zack Snyder-t. Christopher Nolen-ért is rajongok. Szóval ha úgy döntenek, hogy engem választanak, hatalmas megtiszteltetés lenne." A többi esedékes szereplőről is pletykáltak már az utóbbi időkben, esélyes még Armie Hammer (A közösségi háló) és Ian Somerhalder (The Vampire Diaries) is egy-egy karakterre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.