Hirdetés

Superman reboot - részletek a sztoriból

|

A Whats Playing honlapján szivárgott ki először a Zack Snyder által kivitelezett Superman: Man of Steel alcímű reboot, amelyből kiderül, hogy Superman korai éveire fókuszál majd.

Hirdetés

"Clark egy fiatal újságíróként utazik a világban, aki annélkül szeretné megoldani a problémákat és segíteni az embereket, hogy használná különleges erejét. Amikor emberfeletti képességeivel kénytelen  közbeavatkozni a Nyugat-Afrikában fellépő válságba, visszatér Smallville-be, hogy többet megtudjon eredetéről, hogyan is született egy hős..."

A honlap azzal az információval is megtoldotta a rövid szkriptet, hogy Anne Hathaway lehet a legesélyesebb Lois Lane szerepére. A forgatás júnousban kezdődik, a film pedig 2012 decemberében kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.