Hirdetés

Superman reboot - Snyder szabad kezet kap

|

Az Eredet DVD és Blu-ray kiadásának reklámozása közben Christopher Nolan és Emma Thompson a Superman: Man of Steel két producere említést tettek Zack Snyder munkájáról.

Hirdetés

Nolan elújságolta a közönségnek, hogy teljes mértékben szabad kezet kap a stúdiótól és tőlük is Zack Snyder, így egyedi stílusát közel 100%-ban kamatoztathaja az acélember hírnevének és világának helyrerakása közben. Továbbá azt is megtudhattuk, hogy Nolan és David S. Goyer már javában írják a forgatókönyvet. S bár a Sötét Lovag és az Eredet rendezője rendkívül elfoglalt a The Dark Knight Rises kapcsán, örömmel felajánlotta Snyder-nek, hogy bármiben segíti őt a rendezés folyamán. Azt a mai napig nem tudjuk, hogy ki bújik Superman bőrébe és mikor kaphatjuk kézhez, de ami késik, nem múlik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.