Hirdetés

Superman reboot - Tom Welling mégis a befutó?

|

Az MTV egyik riportere elbeszélgetett a Superman: Man of Steel forgatókönyvírójával, Marc Guggenheim-mel, aki érdekes kijelentést tett a főszereplő kilétét illetően.

Hirdetés

A riporter ugyanis megkérdezte az írótól, hogy valóban feltűnik-e az acélember a Zöld lámpásban egy jelenet erejéig - mint ahogyan azt pletykálják - és Guggenheim azt válaszolta hogy igen, valóban így van, Superman cameo-ja is benne van a forgatókönyvben. Hozzátette azt is, hogy ha Tom Welling ráér egy-két órára, akkor bizonyára összejön a cameo. Ezek szerint a Smallville sztárja lesz Zack Snyder filmjében Superman? Vagy csak egy rossz elszólás a forgatókönyvírótól? Mindenesetre ideje engedné, hiszen az utolsó évadot tudják le a Smallville-ből... Tom Welling a vásznon folytatja Superman pályafutását?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.