Hirdetés

Íme az első kép és a szinkronhangok listája a Superman: Red Son animációs filmből

|

Felettébb ígéretes az első jövő évi DC animációs film.

Hirdetés

Mi lett volna, ha Superman a Szovjetunióban nevelkedik fel? Ezt a kérdést teszi fel Mark Millar és Dave Johnson 2003-ban publikált Red Son alcímű Elseworlds minisorozata, ami hamar óriási népszerűségre tett szert, és azonnal kultikus státuszba lépett. A történetet most először dolgozzák fel bármilyen mozgóképes változatban, amelyről több információ is kiderült a minap.

Hirdetés

A Warner Bros. Animation pár hónapja leplezte le a 2020-ban érkező DC animációs filmjeiket, a sorban a legelső pedig a Superman: Red Son lesz, méghozzá impozáns szinkronstáb közreműködésével. A címszereplő hangját Jason Isaacs kölcsönzi majd, míg Diedrich Bader az amerikai riválisa, Lex Luthor orgánumát szolgáltatja. Érdekesség, hogy Bader a Denevérembert is megszólaltatta már a Batman: A bátor és a vakmerő című rajzfilmsorozatban, illetve a DC Universe közelgő Harley Quinnjében is őt fogjuk hallani Batmanként. Isaacs legismertebb szerepe Lucius Malfoy a Harry Potter filmekben, de újonnan láthattuk őt például a Star Trek: Discovery Gabriel Lorca kapitányaként is.

Lois Lane szerepében Amy Acker lesz hallható, Wonder Woman hangjáért Vanessa Marshall felel, Phil Morris szinkronizálja James Olsent, Roger Graig Smith a Batman Ninja és a Batman: Arkham Origins után ismét Batmant, Paul Williams pedig Brainiacet. Még mindig nem értünk a lista végére, ugyanis a Zöld Lámpás alakulat két tagja, nevezetesen John Stewart és Hal Jordan rendre Phil Lamarr és Sash Roizand hangján fog megszólalni, ráadásul Sztálin bácsi sem marad ki a kalandból, akit William Sayers kelt életre, végül pedig, de nem utolsó sorban Ave Zoli lesz Svetlana, Superman első szerelme.

A valamikor 2020 első hónapjaiban debütáló Superman: Red Son animációs filmet Sam Liu (Justice League vs Fatal Five, Reign of the Supermen) rendezi J.M. DeMatteis (Justice League Dark) forgatókönyve alapján, amelyből alább már az első hivatalos képkockát is szemügyre vehetitek a csecsemőként a Szovjetunióban földet érő Supermannel, aki ebben a történetben egy kommunista elveket képviselő szovjet szimbólumként száll harcba a Lex Luthor által képviselt Amerikával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.