Hirdetés

Superman-t egy nő pi...rítja el!

|

Zod tábornok nem egyedül tör borsot... elnézést, kriptonitot Superman orra alá, itt lesz hű és bájos de épp annyira veszedelmes segédje, Faora is Antje Traue színésznő képében.

Hirdetés

Faora különleges képessége kinézetén és nemi identitásán kívül, hogy bármikor képes mutagén vírusok létrehozására, kialakítására, mindezt Zod tábornok céljaiért. Az őt megtestesítő mutatós színésznőt, Antje Traue-t leginkább a 2009-es Pandorum-ból ismerhetjük, ahol szintén megállta a helyét így nem lesz gondja a kripton első számú emberével sem. Ami utóbbit illeti, őt továbbra is Henry Cavill szolgáltatja, Lois Lane megmarad Amy Adams-nek, Zod tábornok Michael Shannon-t választotta, míg Clark Kent szüleit Diane Lane és Kevin Costner játsszák. Várható megjelenés 2012 decembere.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.