Hirdetés

Supernatural 11. évad trailer - Winchester-tesók vs. Sötétség

|

Hirdetés

Alig egy hónap múlva elrajtol a Supernatural (avagy magyarul az Odaát) 11. évadja, melyben a Winchester-testvéreknek az ősgonosszal, magával a Sötétséggel kell megmérkőzniük. Szó esett már róla, hogy az újabb győzelmükhöz esetleg maga Isten segítsége is elkélne, és a szezon előzetesében meg is kapjuk ezt a szálat: konkrétan Sam Winchester imádkozik Istenhez, úgyhogy lehet, hogy a pletykáknak végül igazuk lesz. De beszéljenek a jelenetsorok a szavak helyett!

Annyi mindenképpen világossá válik az előzetesből, hogy kemény évadnak néznek elébe a Winchester fiúk, de Castiel dolga sem lesz sokkal könnyebb. Mivel a Sötétség minden élőt, jót és gonoszat egyaránt fenyeget, megnyílik az út ahhoz, hogy korábbi ellenségek együtt harcoljanak az ismert élet fennmaradásáért. Ti kitartotok a Winchesterek mellett a Supernatural 11. évadára?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.