Hirdetés

Superwoman is feltűnhet a Supergirl sorozatban?

|

Hirdetés

Ahogyan az egy DC-s adaptációtól elvárható, a Supergirl sorozat is jó néhány képregényes karaktert fog felvonultatni a képernyőn, többek között Hank Henshaw-ot (David Harewood), Jimmy Olsen-t (Mehcad Brooks), Alura Zor-El-t (Laura Benanti) és még rengeteg másikat. A legfrissebb hírek szerint a CBS jelenleg Lucy Lane szerepére keres egy színésznőt, akit más néven Superwomanként is ismerhetünk. A csatorna egy a 20-as és 30-as évei között járó nőt találna tökéletesnek Lucy megformálójaként, aki a leírás szerint "pimasz, vicces és épp olyan gyönyörű, mint testvére Lois, emellett pedig erős, okos és sikeres a maga módján." A sorozat azt a képregényes vonalat követi majd, ahol Lucy Jimmy Olsen ex-barátnője lesz. A Supergirl első előzetese (majd a pilot is) erősen arra engedett következtetni, hogy a Melissa Benoist által alakított Kara Zor-El gyorsan beleesett Jimmy Olsenbe, amiből hamar egy szerelmi háromszög formálódhat Kara, Lucy és Jimmy között. Bárki is kapja Lucy Lane/Superwoman szerepét, visszatérő karakterként gondolhatunk rá a széria életében, habár az még kétséges, hogy milyen sűrűn fogjuk látni, azt meg pláne nehéz lenne megjósolni, hogy állandóvá válhat-e a jelenléte, ha berendelik a második évadot. [caption id="attachment_58077" align="aligncenter" width="786"]

supergirl-tv-show-premiere-date
"Supergirl" - Melissa Benoist[/caption] Superwoman-t legutoljára Peyton List formálta meg a Smallville című sorozatban, most pedig kíváncsian várjuk, hogy az új inkarnáció miben fog eltérni a legutóbbi verziótól. A Supergirl széria stábja nemrég Peter Facinelli-vel bővült ki, aki Maxwell Lord szerepét kapta meg és biztosak lehetünk abban, hogy nem ő lesz az utolsó képregényes karakter, akit hozzáadtak az első évadhoz. Kíváncsian várjuk, hogy a csatorna végül kit állít Lucy Lane szerepébe, és érdeklődve figyeljük majd, hogy a karakter egyáltalán Superwomanné válik-e, hiszen a képregényekben sem Lucy az egyetlen Superwoman. Azt is érdekes lesz látni, hogy barát vagy ellenségként tűnik-e fel a színen, hiszen olyan történet is akad, ahol Sam Lane tábornok Supergirl ellen fordítja lányát. A Supergirl sorozat október 26.-án debütál külföldön, főbb szerepekben Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Dean Cain, Helen Slater, Calista Flockhart, Jeremy Jordan és Chyler Leigh. Ti melyik képregényes karaktert látnátok még szívesen a sorozatban?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.