Hirdetés

Surfs Up 2: WaveMania - traileren az egyik legjobb mese folytatása

|

A 2007-es, Oscar-díjra jelölt Vigyázz, kész, szörf! animációs film megkapja a folytatását Surfs Up 2: WaveMania címmel, amely jövőre fog megjelenni, az első rész tizedik évfordulójának idejében. Íme az első trailer.

Hirdetés

A Surfs Up 2: WaveMania története szerint hősünk, Cody Maverick új kihívásokat keres, ezért meggyőzi a The Hang 5 névre keresztelt, hírhedt hullámlovas csapatot (akiket olyan WWE szupersztárok szólaltatnak meg, mint John Cena, The Undertaker, Triple H, Paige és Mr. McMahon), hogy hadd csatlakozzon hozzájuk.

Hirdetés

A céljuk egy titokzatos hely megtalálása, ahol a legendák szerint a legnagyobb hullámokat lovagolhatják meg a szörfösök az egész világon. Cody azonban hamarosan felfedezi, hogy az élete, amit hátrahagyott talán izgalmasabb, mint amit bármely halált-megvető hullám kínál.

A Sony Pictures és a WWE Studios közös projektének rendezését Genndy Tartakovsky pártfogoltja, Henry Yu vállalta, akinek ez lesz az első önálló filmje (a két Hotel Transylvanián dolgozott), a forgatókönyvet Abdul Williams (Lottószelvény) írta. Azt egyelőre nem erősítette meg a Sony, hogy a korábbi rész hangjai, mint Shia LaBeouf (ő volt Cody), Jeff Bridges, Zooey Deschanel, James Woods és Jon Heder visszatérnek-e.

E sorok írója rendkívül örül neki, hogy folytatják a Vigyázz, kész, szörf!-öt, ugyanis szerepel a kedvenc meséinek listáján. Nektek mi a véleményetek róla? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.