Hirdetés

Itt a következő Disney-klasszikus filmváltozata: Előzetes az élőszereplős Susi és Tekergőhöz

|

A Disneynél tényleg addig ütik a vasat, amíg meleg.

Hirdetés

Mostanra helyénvaló az állítás, miszerint a Disney futószalagon ontja magából a klasszikus rajzfilmjeinek élőszereplős feldolgozásait, és még ha sokan nincsenek is elragadtatva ezektől az alkotásoktól, a bevétel egyértelműen igazolja a létjogosultságukat (eddig a Dumbót leszámítva mindegyik rengeteg pénzt hozott). A sorban a következő a Susi és Tekergő új változata, ami a filmvászon helyett a Disney saját streamingoldalán fog megjelenni idén ősszel, és a főszereplő kutyákat ábrázoló képeket követően az első hivatalos teaser előzetes is megérkezett hozzá.

Hirdetés

Az eredetileg 1995-ben megjelent Susi és Tekergő remake-jének pikantériája, hogy egy kisebb költségvetésű produkcióról van szó, ami ezúttal csak részben lesz CGI, a filmet ugyanis élő kutyákkal forgatták. Természetesen arra jelentős figyelmet fordítottak a készítők, hogy mindegyik állat nagyon hasonlítson a rajzfilmes megfelelőikre, és a nemrégiben közölt fotók, valamint az első kedvicsináló alapján ezen a téren nem sikerült mellélőni. Az már sokkalta kockázatosabb, hogy miután Az oroszlánkirály egyik legnagyobb negatívuma az abszolút érzelemmentes, fotórealisztikus CGI-jószágok voltak, vajon a Susi és Tekergő esetében mennyire lesz szembetűnő, és legfőképp zavaró ez a jelenség.

Az élőszereplős remake-et egyébként A Lego Ninjago: Filmet és a Robotboy epizódjait is jegyző Charlie Bean rendezte, és már azt is tudjuk, hogy a két címszereplőt nevezetesen Tessa Thompson (Thor: Ragnarök, Creed 1-2.) illetve Justin Theroux (A hátrahagyottak) fogják megszólaltatni. A Susi és Tekergő a Disney+ indulásának napján, november 12-én fog debütálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.