Hirdetés

Vérfagyasztó élményt ígér a Swamp Thing hivatalos előzetese

|

Teljes értékű kedvcsináló érkezett a DC legújabb sorozatához.

Hirdetés

Az egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető DC Universe streaming szolgáltatás harmadik saját gyártású sorozata ismét gyökeresen eltér majd a korábbiaktól, hiszen az eddig felfedett promóciós anyagok alapján a Swamp Thing kifejezetten horrorisztikus lesz, amire már a Démonok között univerzum atyjaként ismert James Wan vezetőproduceri közreműködése is garancia. 

Hirdetés

Napokkal a Mocsárlény karakterére összpontosító széria indulása előtt befutott a teljes értékű kedvcsináló, amely nem hazudtolja meg az idáig látottakat, és kőkemény szórakozást ígér. Az előzetesben talán épp a címszereplőből kapunk a legkevesebbet teljes valójában, ám cserébe betekintést nyújt abba a rejtélyes betegségbe, ami visszahozza Abby Arcane-t (Crystal Reed) a szülővárosába, valamint az Alec Hollandot (Andy Bean) Mocsárlénnyé változtató balesetből is elcsíphetünk néhány képkockát.

Az első néhány epizódról megfogalmazott beszámolók az egekig magasztalják a szériát, sőt mi több, néhányan azt is kijelentették, hogy bizony ez a DC Universe legjobbja (ez azért nagy szó, mert a jelenleg második évadát forgató Titans, valamint a nemrég lezárult Doom Patrol szintén kiemelkedő lett sokak szerint). A Rotten Tomatoes kritikaösszesítő portálon a Swamp Thing jelenleg 93%-on áll, ugyanakkor az érdeklődők pénteken már maguk is ítélhetnek felette, amikor végre megérkezik a pilot epizód.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.