Hirdetés

Swiss Army Man előzetes - Daniel Radcliffe, a fingó hulla

|

Hirdetés

Az egykori Harry Potter az elmúlt fél évtizedben - de ha a 2007-es meztelenkedését vesszük az Equusban, jóval korábban - rendre azon igyekszik, hogy kitörjön abból a skatulyából, amibe J.K. Rowling hőse taszajtotta. Noha elsősorban még mindig a kis túlélőként gondolunk rá, Daniel Radcliffe szerepválasztásai a lehető legváltozatosabbak, a Swiss Army Man azonban még az A fekete ruhás nőn, a Szarvakon és az Öld meg kedveseiden is túltesz, ugyanis ezúttal egy fingó hullát játszik végig a filmben. Már maga a történet leírása is kissé abszurd. A Paul Dano alakította Hank épp egy elhagyatott szigeten tengeti napjait és próbálja megoldani mindennapos gondjait egy laza öngyilkossággal, amikor a víz partra mos egy hullát, Mannyt. A két srác hamar jó barát lesz és kalandos útra kelnek, hogy Hank visszatérhessen álmai nőjéhez, akit Mary Elizabeth Winstead játszik. A film az idei Sundance Fesztiválon debütált és a kritikusok minden groteszkségével együtt imádták a korábban zenei videókat jegyző Daniel Scheinert és Daniel Kwan - művész nevükön DANIELS - munkáját. A Swiss Army Man széles körű bemutatója június 16.-án lesz az államokban, magyar premierről egyelőre még nincs hír. https://www.youtube.com/watch?v=yrK1f4TsQfM

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.