Hirdetés

A Syfy spin-off sorozatot készít Lobo szereplésével

|

A Kryptonban bemutatkozó karakter önállóan is bizonyíthat.

Hirdetés

A képregényolvasók körében meglehetősen nagy népszerűségnek örvendő, szabad szájú stílusáról és ellenfelet nem kímélő brutalitásáról ismert Lobo saját sorozatot kap a Syfy csatornán - jelenti a Variety. A karakter a Superman-előzménysorozat, a napokban már a második évadával elstartolt Krypton legújabb epizódjaiban teszi tiszteletét élőszereplősen először Emmett J. Scanlan megformálásában, aki a hírek szerint a spinoffban is visszatér a fejvadász szerepében.

Hirdetés

A Lobo-sorozat felett Cameron Welsh, a Krypton vezetőproducere fog producerként bábáskodni, valamint a forgatókönyvön is ő dolgozik majd. A DC univerzum egyik legveszélyesebb és sokszor Deadpoolhoz hasonlított figurájaként számon tartott Lobo 1983-ban debütált a képregények lapjain Roger Slifer agyszüleményeként, aki habár kezdetben mint gonosztevő volt látható, az évek során inkább kíméletlen módszereiről hírhedt antihős vált belőle - emiatt egy rendkívül élvezetes szériának lehetnénk részesei, feltéve ha a Krypton alkotóinak és a színésznek egyaránt sikerül jól megragadnia a karakter szellemiségét. 

Mint fentebb említettük, a Krypton második szezonja csak nemrég indult útjára a Syfy műsorán, amely a hazai rajongók legnagyobb örömére a premierrel egy időben, minden héten új epizóddal jelentkezik az HBO GO streaming szolgáltatás kínálatában. Aki tehát Lobo mellett kíváncsi Superman szülőbolygójának és elődeinek tragikus történetére, mindenképp adjon neki egy esélyt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.