Hirdetés

Sylvester Stallone ezt a filmet tartja a karrierje fénypontjának

|

A sztár egy kései filmjét emelte ki az eseményekben gazdag pályája abszolút csúcsaként.

Hirdetés

Sylvester Stallone hollywoodi tündérmesébe illő története közismert. Az eleinte nevesincs, kvázi statisztaként tengődő, majd súlyosbodó anyagi gondjai miatt egy szoftpornóban is ténykedő, hovatovább kényszerűségből még imádott kutyáját, Butkust is eladó színész megjárta a poklot.

Ám a nélkülözéssel töltött évek végül kifizetődtek, hiszen elképesztő kitartásának hála elérte, hogy eljátszhassa forgatókönyve, az 1976-os Rocky címszerepét, és a vereséget szenvedve is a csúcsra jutó vagány története egyetlen kurta év alatt a legnagyobbak közé emelte.

Hirdetés

Persze, magától értetődik, hogy az eltelt évtizedek alatt munkáinak minősége némiképp ingadozott, de a tény tény marad: a hetvenötöt taposó akciósztár tagadhatatlanul az álomgyár krémjéhez tartozik. Ebből adódóan többekben is felmerülhet a kérdés, hogy vajon mit tart a hullámvölgyek dacára kasszasikerekben gazdag munkássága legemlékezetesebb fénypontjának?

A veterán Instagram-fiókján adott választ a talányra. Ahogy azt nem nagy kunszt kitalálni, a színész szívéhez az egész életét megváltoztató bunyós áll a legközelebb. Viszont sokak őszinte döbbenetére nem a franchise első, hanem annak hatodik felvonására tette a voksát.

Elmondása szerint ugyanis az okkal-joggal mélypontnak tekintett, 1990-es ötödik részt követően senki sem akarta folytatni a sorozatot - ő azonban hitt benne, hogy fel tudná támasztani. Erre viszont csak tizenhat esztendővel később kerülhetett sor, azaz a hatvanat taposva mutathatta meg a viccelődő-fanyalgó kritikusoknak, hogy mire is képes.

Terve szebben nem is sülhetett volna el: a költségvetése hat és félszeresét visszahozó Rocky Balboa az ítészek tetszését is elnyerte. Emellett komoly lökést adott az új évezredben némiképp megtorpanó karrierjének, és diadalmenetét látva a korábban kézzel-lábbal tiltakozó stúdiófőnökök áldásukat adták az idén trilógiává bővülő Creed-szériára.

Egyetértetek Stallone döntésével, vagy ti mást választottatok volna?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.