Hirdetés

Syrup előzetes

|

1999-ben Maxx Barry ki adta a Syrup című regényét, amelynek a története a marketing és a fogyasztói társadalom körül forgott.

Hirdetés

Aram Michael Rappaport írta meg a forgatókönyvet (Barry-vel közösen), majd elvállta a rendezést is. Főszerepben Shiloh Fernandez (Scat) lesz, akinek egy új, sok pénzt érő ötlete támadt: El megy a Coca-Colához, hogy eladja a tervét, (amit Fukk-nak nevez el), csak éppen elkövette azt a hibát, hogy előtte lakótársának, Sneaky Pete-nek (Kellan Lutz) elmondja a tervét. Pete megelőzte, Scat lecsúszik a 3 millió dollárról, majd hamarosan barátnője (Brittany Snow) is dobja. Végül 6-nál -Igen, így hívják- (Amber Heard) sikerül meghúznia magát, akivel lassan összejönnek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.