Hirdetés

Szájmaszkos zombikkal érkezik az első koronavírus által inspirált film

|

Nem kellett sokat várni, míg valaki meglovagolja a járvány figyelmét.

Hirdetés

Csak idő kérdése volt, hogy a koronavírus-járvány, illetve az emiatt kialakult veszélyhelyzet szöget üssön valamelyik filmgyártó fejébe. A Full Moon Features, ami többek között olyan alkotásokat szállított az elmúlt évtizedekben, mint A kastély torzszülötte vagy éppen a Gyilkos bábok- és a Delejezettek-filmsorozat, a munkásságukat cseppet sem meghazudtolóan, egészen elszállt módon közelítik meg az epidémiát.

Hirdetés

"A vezetés szemet huny a felette, a gazdagok megvonják a vállukat. A vírus ezzel párhuzamosan áldozatait szedi, akik aztán felkelnek és maguk is ölni kezdenek" - olvasható a Corona Zombies nevet kapott produkció ismertetőjében, ami egyértelműen az Egyesült Államok a járványra adott reakcióját célozza meg, ahol habár már hetek óta fertőz a koronavírus, csak a napokban hirdettek meg szükségállapotot. A horror-vígjátékhoz egy poszter is érkezett, aminek nem csupán a címben kiemelt szájmaszkos zombik az egyetlen érdekessége: a grafikán toalettpapírok és egy kézfertőtlenítő is helyet kapott, szóval több mint valószínű, hogy a boltok megrohamozása is a film egyik visszatérő humorforrása lesz.

A Corona Zombies kevesebb mint egy hónap múlva, egész pontosan április 10-én válik elérhetővé az Amazonon, ami csak azért lehetséges, mert a filmet már korábban leforgatták, és jelenleg az utómunkálatok szakaszában jár. Az persze ennyiből is világossá vált, hogy mindenképp helyén kell kezelni a projektet, ami remélhetőleg kínos helyett viccesen lesz nevetséges, ha már egyszer valóban el kellett készülnie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.