Hirdetés

Számíthatunk Thanos haragjára az Avengers: Infinity War-ban

|

Hirdetés

Biztosan még mindenki emlékszik arra, mikor az első Bosszúállók végén a bónuszjelenetben először megpillantottuk Thanost, aki már abban a néhány másodpercben teljesen lekötötte a rajongók fantáziáját. Majd két évre rá A galaxis őrzőiben sokkal jobban kibontakozott a Josh Brolin által alakított figurája, igaz, még így sem tekinthettünk rá igazi főellenségként, ugyanis ezt a szerepkört akkor Ronan (Lee Pace) vállalta magára. Ezen kívül volt egy apró felbukkanása a Bosszúállók: Ultron kora legvégén, de ennél többet még nem csodálhattuk meg a lila Őrült Titánt. Lassan közeledik a Bosszúállók harmadik felvonása, melyet az Amerika kapitány: Polgárháború fog megnyitni, és biztosak lehetünk benne, hogy Thanos fontos részét fogja képezni a két részre szedett Infinity War-nak. Az Everest - mely ebben a hónapban kerül a mozikba - sajtótájékoztatóján Josh Brolint faggatták karakteréről, ám ő úgy nyilatkozott, hogy nem tudni, melyik szuperhősfilmben bukkan fel legközelebb.

Nem tudom, hogy melyikben leszek benne. Ezt Kevin Feige-től kérdezzék meg. Nagyjából látom a körvonalát annak, ami készülődik, de pontosan nem tudom, hogy melyikben fog Thanos feltűnni.
Sorban érkeznek a hírek az új Amerika Kapitány filmről, és egyszer sem hallottunk arról, hogy Thanos fel fog benne bukkanni. Igaz, ezt még nem lehet készpénznek venni, hiszen a stáblista utáni jelenet(ek)ben bármi megtörténhet. A Bosszúállók: Ultron kora segített felvezetni az Infinity War első és második részét azzal, hogy Thor (Chris Hemsworth) felfedezte magának a köveket (Infinity Stones). A film végén Thanost mutatták, amint kesztyűjét (Infinity Gauntlet) felhúzva csak ennyit mondott: "Jó. Akkor majd megteszem én". Ez arra enged következtetni, hogy egymaga akarja majd begyűjteni az összes követ. Sajnos a szuperhőscsapat utolsó duplarészéről sokat még nem tudunk, de Josh Brolin elárulta, hogy alig várja már az összecsapást velük.
Nincs kedvencem közülük, mert egyedül én fogok állni mindegyikkel szemben, és szerintem ez az, amit a leginkább várok. Mindegyik megismeri majd haragomat.
Persze az Infinity War-ok még igen messze vannak. Az első rész is csak 3 év múlva érkezik a mozikba, de csüggedni biztosan nem kell, ugyanis nemsokára egy másik nagy összecsapást láthatunk majd a Bosszúállók tagjaitól, illetve a Marvel univerzum egyéb rejtett kincsei is feltárulnak előttünk a közeljövőben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.