Hirdetés

Számos Marvel-film kap IMAX-es képarányt a Disney+-on

|

Mintha csak a moziban lennénk.

Hirdetés

A Disney+ előfizetői hamarosan még többet kapnak majd a pénzükért cserébe, ugyanis november 12-től egy kazalnyi Marvel Studios alkotás fog átesni némi ráncfelvarráson, ezzel is fokozva az otthonok kényelmében elérhető legtökéletesebb filmélményt. A Disney+, valamint az ESPN+ elnöke, Michael Paul bejelentése szerint 13 korábbi Marvel Studios film, többek közt a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, A galaxis őrzői 1-2, a Fekete Párduc, az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Thor: Ragnarök, a Fekete Párduc, a Bosszúállók: Végtelen háború, A Hangya és a Darázs, a Marvel Kapitány, a Bosszúállók: Végjáték, valamint a Fekete Özvegy fogják első körben megkapni az úgynevezett "IMAX képarányt", vagyis a nézők 26%-kal többet láthatnak majd az adott filmekből a hagyományos képméret-arányhoz képest. 

Hirdetés

A Marvel Studios és az IMAX közötti partnerség 2010-es megkötése óta a formátum nem kevesebb, mint 1,6 milliárdnyi bevételt termelt az IMAX vásznakon világszerte, ami egyben azt is jelenti, hogy jelenleg ez a formátum eddigi történetének anyagilag legsikeresebb franchise-a.

A nagyobb látszószöget biztosító képarány egyelőre kizárólag a Disney+ applikáción keresztül lesz elérhető, ám nem lennénk meglepve, ha a Disney-nél idővel a böngészős megoldásba is integrálnák ezt a streaming platformok terén mindenképpen formabontónak nevezhető beállítást.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.