Hirdetés

Számos vendégszereplőt felvonultató crossoverrel indít a The Flash nyolcadik évada

|

Az ötrészes esemény az Armageddon címet kapta.

Hirdetés

Mostanra hagyománnyá vált a The CW gyártásában készülő DC-sorozatoknál, hogy minden évben terítékre kerül egy nagyszabású, több részen és szérián átívelő crossover, ami összehozza a különböző hősöket egy nagyobb fenyegetés ellen. Noha a koronavírus többek között az ezzel kapcsolatos terveket is ellehetetlenítette a legutóbbi szezonban, a csatorna a The Flash hamarosan induló nyolcadik évadában fogja pótolni az elmaradást.

Hirdetés

Az Armageddon címre keresztelt történet nem kevesebb, mint öt epizódot ölel majd fel, ami Eric Wallace showrunner szerint az Arrowverzum régi és új rajongói számára egyaránt feledhetetlen élménnyel kecsegtet. A hivatalos szinopszis szerint a Földnek egy hatalmas földönkívüli fenyegetéssel kell szembenéznie, ám a Flash csapat ideje fogytán van, ezért szükségük lesz a győzelemhez pár régi szövetséges segítségére is.

A crossover tehát idén is felvonultat több ismert vendégszereplőt, mint például Batwoman (Javicia Leslie), Atom (Brandon Routh), Black Lightning (Cress Williams), Sentinel (Chyler Leigh), Mia Queen (Kate McNamara) és Ryan Choi (Osric Chau), de a Flashből nemrég kiszálló Tom Cavanagh is visszatér, mint Eobard Thawne/Reverse Flash, Neal McDonough pedig ismét Damien Darhk szerepét öltheti magára. Szintén kiderült az is, hogy a Despero nevű szupergonoszt a BAFTA-díjas Tony Curran fogja megformálni, akit olyan sorozatokból ismerhetünk, mint a Daredevil, a Ray Donovan vagy a Doctor Who.

A készítők ígérete szerint az Armageddon crossover ráadásul a sorozat történetének eddigi legdrámaibb pillanatait is magában foglalja majd - hogy ez túlzás vagy sem, kiderül november 16-ától, amikor elstartol a The Flash következő évada.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.