Hirdetés

Szárnyas fejvadász 2 - Harrison Ford visszatér? (Update)

|

Az Alcon Entertainment megszerezve a Szárnyas fejvadász folytatásának és előzményének jogait nagyon úgy tűnik, hogy él is a lehetőséggel és megpróbálnak egyeztetni az érintettekkel.

Hirdetés

A film producere, Andrew Kosove leginkább Christopher Nolan-t szeretné látni a folytatás élén (igen, folytatás! nem remake, nem reboot, nem feldolgozás és nem előzmény), de a rendező válaszáról már nem szól a fáma. Az is kétséges, hogy Harrison Ford visszatér-e a főszerepben, ugyanis az MTV egyik riportere készített vele egy interjút a Cowboyok és űrlények sajtótájékoztatóján és a színész csak annyit válaszolt: túl korai még erről beszélnie, még a kezdeti fázisban vannak és csak pár embert avattak be. Ezek szerint mégis lesz valami a folytatásból és Ford papa újra fejvadász lesz?

Update: Mint tudjuk, Ridley Scott visszatér a rendezői székbe, de vele együtt az egykori forgatókönyvíró, Hampton Fancher is. A producer, Andrew Kosove korábban úgy nyilatkozott, hogy Harrison Ford semmiképp sem tér majd vissza a folytatásban. Ezzel szemben, legfrissebb hírek szerint Scott leghőbb vágya, hogy Fordot visszahozhassa. Abban azonban biztos, hogy nem főszereplőként jönne vissza, ezért még meg kell találnia a módját, hogy berakhassa valahova a sztoriba.

A főszereplő ezúttal egy nő lesz, de ettől függetlenül semmi akadálya nincs, hogy ne láthassuk újra Fordot Rick szerepében. A színész is érdeklődését mutatta ki a szerep irányába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.