Hirdetés

Szárnyas fejvadász 2 – Júliusban kezdődik a forgatás

|

Hirdetés

Már júliusban elkezdődhet a Szárnyas fejvadász második részének forgatása! Denis Villeneuve lesz a rendező, Hampton Fancher (aki az első rész egyik írója is volt) és Michael Green írja a forgatókönyvet Ridley Scott ötlete alapján. Ahogyan már korábban is írtuk: a főszerepben Ryan Gosling-ot láthatjuk majd, valamint Rick Deckard bőrébe bújva visszatér Harrison Ford is. Természetesen magáról a történetről továbbra sem lehet tudni semmit. Egyedül az az amúgy is nyilvánvaló tény biztos, hogy a sztori az első rész befejezése után évtizedekkel később folytatódik -  máskülönben igen nehezen lehetett volna Harrison Ford-ot visszahozni a filmbe. Egy időben felmerült, hogy talán Rick Deckard karakterének származására is fény derülhet a Szárnyas fejvadész 2-ben, de semmilyen más részletet nem árultak még el a készítők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.