Hirdetés

Szavazz: mi a kedvenc karácsonyi filmed?

|

Egy véres trikós akcióhős egy hatalmas toronyban? Egy otthon felejtett srác házi csapdákkal? Egy zöld szörnyeteg szívrendellenességgel? Gyere szavazni!

Hirdetés

Miután térdre kényszerített minket a bejgli-töltött káposzta-halászlé trió (a helyes megoldás tetszőlegesen aláhúzható vagy behelyettesíthető bármivel) és az ajándékokat is biztonságos helyre vittük, nem marad más, mint relaxálni egyedül vagy a család társaságában, méghozzá egy örökzölddel. Persze ebben az esetben nem a fenyőfára gondolunk, hanem azokra a klasszikusokra (hogy minőségük vagy a nosztalgiafaktor miatt lettek-e azok, azt ne firtassuk), amik az ünnepek alatt jobban csúsznak, mint a tojáslikőr és a felfokozódott hangulatban legalább olyan kellemesen esnek a maximumra járatott érzékszerveinknek.  

Hirdetés

Világos, mint egy csokor LED-izzó, hogy rengeteg időtlen karácsonyi néznivaló van és mindenki másmilyen ünnepi remekkel töltődik fel, azonban mégis megpróbálkozunk vele, hogy a segítségetekkel kiderítsük, mik az ultimate kedvencek ebben az érzelmekben gazdag időszakban. Íme a szavazás: 

Ha úgy érzitek, hogy egy számotokra fontos film lemaradt a listáról, akkor mindenképpen jelezzétek nekünk kommentben és büntetésként megesszük azokat a szaloncukrokat, amiket ti nem szerettek*. (*DEHOGY.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.