Hirdetés

Szavazz 2020/21 legjobb filmjeire, sorozataira! (LEZÁRVA)

|

Ismét elérkezett a pillanat, hogy házi díjátadónk, az idén rendkívüli Golden Shepherd keretében megszavazzátok az elmúlt (másfél) év legjobb filmjeit és filmeseit.

Hirdetés

Mielőtt még megtartanák az idei Oscar-gálát mi is szeretnénk megtartani a már hagyománnyá vált saját, a Puliwood nevéből fakadóan Golden Shepherdnek elnevezett díjátadónkat, amelynek keretében az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is két elismerést osztunk ki: egyet a szerkesztők által megszavazva (ez a Puliwood-díj), egyet pedig a ti voksaitok alapján (ez a közönségdíj). 

Hirdetés

Az idei Golden Shepherd azonban több okból kifolyólag is specifikus lett. Egyrészt csökkentettük a kategóriák számát, így korábbiakkal ellentétben most 15 kategóriában keressük a legjobbakat. Másrészt pedig a koronavírus-járványra és a mozik bezárva tartott időszakaira való tekintettel kibővítettük azt az időintervallumot, amelyből alkotásokat és alkotókat válogattunk a díjátadónkhoz. Ennek értelmében azokat a filmeket és sorozatokat vettük figyelembe, amik 2020. január 1. és 2021. április 1. között voltak megtekinthetőek vagy a magyar mozikban, vagy streamingen, vagy VOD-on, vagy bárhogy - nyilvánvalóan ebben a cudar járványügyi helyzetben nincs jó megoldás, de nem szerettünk volna semmilyen értékes tartalmat kihagyni a pandémia átka miatt, bizonyára megértitek. 

Ha minden tiszta és készen álltok, akkor indulhat is a Golden Shepherd szavazása:

LEZÁRVA!

Április 23, azaz péntek délig szavazhattok, másnap kihirdetjük az eredményeket. Hajrá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.