Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb film 2022 februárjában?

|

Bradley Cooper, Patrick Wilson, Tom Holland, Jennifer Lopez, Kenneth Branagh és Channing Tatum új filmmel várták a hazai nézőket, de melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Bár a február majdnem minden évben csonka, így a mozirajongók kevesebb premierhéttel számolhatnak, azonban ez nem jelenti azt, hogy csütörtökönként nem csücsülhettünk be változatos alkotásokra. A nagy blockbusterek most kevésbé képviseltették magukat a felhozatalban, ehelyett Oscar-esélyes filmekre és visszafogottabb büdzsével rendelkező darabokra válthattunk jegyet, ennek ellenére mindenki találhatott az ízlésére valót, legyen az látványfilm, animációs film vagy krimi. 

Hirdetés

A hónapot Guillermo del Toro stílusos újdonsága, a Rémálmok sikátora nyitotta, de aki inkább arra vágyott, hogy a vásznon elpusztítsák a Földet, az is beteljesíthette vágyát a Moonfallal. Egy hétre rá aztán berobbant az Uncharted, amely eléggé megosztotta a kritikusokat, viszont kalandfilm ritkán érkezik, szóval felüdülés volt. A Mágikus állatok iskolája a gyerkőcöket igyekezett szórakoztatni, míg a Vegyél el a romantikus lelkeknek készült Jennifer Lopezzel és Owen Wilsonnal. A kínálat február 17-én a legújabb Hercule Poirot történettel, az újfent sztárgárdával forgatott Halál a Nílusonnal bővült, de nem szabad elmenni említés nélkül egy remek új animációs film, a Belle: A sárkány és a szeplős hercegnő mellett sem. A hónapot végül Kenneth Branagh személyes ihletésű rendezése (Belfast), Channing Tatum kutyás filmje (Katonadolog) és a digitálisan felújított Szarvasvadász zárta. Az összes bemutatótól szokás szerint premiernaptárunkban tájékozódhattok.

Szerintetek melyik volt a februári felhozatal legjobbja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.