Hirdetés

Szavazz: te megnézed egy film trailereit a megtekintése előtt?

|

Sokan pusztán a színészek alapján döntenek, mások a rendezőt vagy a műfajt figyelik, de olyan is akad, aki az utolsó klipet is elindítja, hogy semmiről se maradjon le. Te melyik táborba tartozol?

Hirdetés

Sokaknak valószínűleg furcsának vagy magától értetődőnek tűnhet a címben megfogalmazott kérdés, pedig egyáltalán nem ilyen egyértelmű a válasz mindenkinél. A szerkesztőségünkön belül is van, aki a moziban szeret meglepődni minden részleten és semmit sem akar lelőni magának a manapság egyre többet eláruló trailerekkel, van, aki beéri egyetlen ízelítővel és olyan is, aki bizony mindent megnéz, amit a marketingesek kiadnak. 

Az talán a legnépszerűbb álláspont, hogy pusztán a legelső előzetest vizsgáljuk meg, és azt követően tartunk rádiócsendet, de tekintve, hogy sok stúdió két-hárompercesre tervezi a kedvcsinálót és röviden elmesélik benne a teljes filmet,  bizony ez is csorbíthatja a ránk váró élményt. 

Hirdetés

Tehát adja magát a kérdés, hogy ki melyikre esküszik? Nyilván embere válogatja, hogy kinél hol a határ spoilerügyileg és ront-e a film szórakoztatási faktorán, ha egyes poénokat előre lelőnek benne. Különbséget jelent az is, hogy moziban ülünk be rá vagy streamingen fogyasztjuk el, hiszen előbbiért filmenként fizetünk, és így nagyobb az anyagi kockázat, ha látatlanban választjuk ki a szórakozás témáját, utóbbi esetében pedig magáért a szolgáltatásért, így bármennyi benne szereplő alkotással próbát tehetünk anélkül, hogy az előfizetői díj halmozódna. Ti hogy látjátok? Szavazzatok: 

Hálásak vagyunk a voksolásért, azért meg pláne, ha kommentben bővebben is leírjátok a véleményeteket, hiszen kíváncsiak vagyunk rá, ti hogyan látjátok a témát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.