Hirdetés

Szekatúra - Az első képen Seth Rogen és Barbra Streisand

|

Újabb vígjáték Seth Rogen főszereplésével: meglepő módon sem rendezői, sem írói poszton nem segített be, "csupán" színészi játékával próbál meg minket mosolyra fakasztani.

Hirdetés

A korábban My Mothers Curse néven futó komédia most Szekatúra (The Guilt Trip) néven kerül a magyar köztudatba, méghozzá Anne Fletcher (Nász-ajánlat, 27 idegen igen) rendezésében. Rogen mellett feltűnik még Yvonne Strahovski (Chuck, Válogatott gyilkosok), a képen is látható Barbra Streisand, Colin Hanks (Narancsvidék, King Kong) és Adam Scott (Tesó-tusa, Felkoppintva). A forgatókönyvet Dan Fogelman (Aranyhaj és a nagy gubanc, Őrült dilis szerelem, Verdák) írta, a sztori középpontjában pedig egy feltaláló és édesanyja áll, akik útnak indulnak, hogy vevőt találjanak a férfi találmányának. A Szekatúra 2013. március hetedikén kerül kiadásra Magyarországon a Uip-Duna Film forgalmazásában. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.