Hirdetés

Szellemes előzetest kapott a Truth Seekers, Simon Pegg és Nick Frost horror komédiája

|

A sorozat egy három fős paranormális nyomozócsapatról szól.

Hirdetés

Simon Pegg és Nick Frost a Haláli hullák hajnala, A vaskabátok, A világvége és a Paul után hamarosan ismét összeállnak egy komikus horror, a Truth Seekers kedvéért, ahol a páros ezúttal a természetfelettivel találja szemben magát. 

Hirdetés

A mai napig népszerű paranormális jelenségekkel foglalkozó műsorok egyfajta szatírájaként is felfogható Truth Seekers-ben Pegg és Frost karakterei szabadidejükben paranormális nyomozókként az Egyesült Királyság legszellemesebb helyeit járják be, hogy aztán az ott filmre vett szörnyűségeket az interneten tegyék közzé. A dolgok viszont sötét fordulatot vesznek, amikor a páros egy a teljes emberi fajt fenyegető összeesküvés nyomaira bukkan, ekkor ugyanis az addig ártalmatlannak tűnő esetek valóban komolyra fordulnak, így hát beindul az X-aktákat megszégyenítő nyomozás, hiszen az igazság ezúttal is odaát van. 

A sorozat az Amazon Prime Video kínálatában debütál majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.