Hirdetés

Szellemírtók 3 - Jövőre forgatják!

|

Mióta felmerült egy újabb Szellemírtók epizód ötlete, azóta kész kabaré van a projekt körül és Bill Murray valamint Dan Aykroyd puffogtatják egymásra amijük van. Mi lesz mindennek a vége?

Hirdetés

Vélhetően egy jövő nyári forgatás, ugyanis a Deadline úgy véli tudni, hogy most aztán tényleg, komolyan, őszintén, cserkészbecsszóra elkezdődnek a Szellemírtók 3 (ami valójában a franchise újraindítása bizonyos mértékben, így lehet, hogy nem a 3 lesz a végleges cím) munkálatai. A rendezést megannyi változóval és feltétellel Ivan Reitman vállalja, azonban a Dan Aykroyd és Bill Murray vitának a jelenlegi állás szerint az lett a vége, hogy Murray állítólag nem lesz benne a végső filmben és a szkriptet is úgy alakítják majd, hogy ne fájjon a hiánya. A rendkívül képlékeny tervek szerint a Szellemírtók 3 forgatására jövő nyáron kerül sor, ha isten, Dan Aykroyd, a Paramount és Ivan Reitman is úgy akarja. Amint bármilyen fejleményről tudomást szerzünk (elhihetitek, lesz még jó pár) azonnal jelentkezünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.